Vi mot världen!

image52



När jag låg inne i mammas mage lovade hon mig en sak. Hon lovade att alltid skydda mig, mot allt ont och alla farligheter. Ingen skulle någonsin få göra mig illa! Hon visste inte vem jag var, hur jag såg ut eller vem jag skulle bli. Hon kände mina små fötter putta på henne när hon var ledsen, jag svarade alltid henne med att "ge inte upp". Hon svarade mig och lovade att vara stark i alla lägen. Oavsett hur framtiden kommer se ut så fixar vi allt.
Jag var och är och förblir hennes allt!
Jag älskar Dig Mamma.


Min morfar & jag!


Ikväll har jag varit hos mormor & morfar. Det är så mysigt o vara där för alla ta så väl hand om mig och så finns det så mycket roligt att göra. Hoppgungan är min stora favorit!
Här kommer en bild på mig o min morfar när vi busar!

image47,

Promenad i brunnsparken!

Tjena,
Idag har jag mamma & pappa varit ute hela dagen. Jag älskar att åka vagn, särskillt när jag få sitta upp och kika. När vi var nere i brunnsparken passade vi på att gå in i Villa Vera. Där hittade mamma en jätte fin dress till mig, en svart/grå katvig dress. Super snygg!! 
Efter det gick vi in till stan och fikade. Nu är jag så stor att jag fick sitta i egen stol, de ni!


image44

image46


Mamma & Pappa

image41

Här är min lilla fot i min pappas stora hand när jag är 3 dagar gammal

image42


På besök i Kristianstad!

Hej!

Igår åkte vi ner till Kristianstad och överraskade min tjej Bella och hennes mamma. Först så fikade våra mammor, jag och Bella åt mjölk såklart, sen gick vi ut på stan. Både jag & Bella sov en stund i våra vagnar, men när det var dags att gå på restaurang så var vi också tvungna och äta såklart.
Bella börjar bli ganska stor nu, men hon är fortfarande liten om man jämför med mig!  :)

image36

Kvällsmys!

image35

Hejsan,

Idag har jag, mamma och pappa varit och tittat på Ebba när hon tävlat med sin häst Fabian. Hon var jätte duktig och snabb tycker vi!
Sen åkte vi direkt till sporthallen och tittade på morbror som spelade handbollsmatch, men jag tittade bara en liten stund för blev jätte trött och somnade gott i allt liv.
Idag har det varit en mys söndag. Vi har bara mysigt, badat och hoppat i hoppgungan. Den är hur skoj som hellst tycker jag! Sen har jag ätit puré också såklart, och jag åt upp allt. Visst är jag duktig? Mamma tycker jag är världens duktigaste kille!
Nu har jag fått på mig pyjamas och strax ska min pappa lägga mig för natten! Mamma tog en bild på mig nyss när jag ligger o myser , fin va?

GOD NATT !


Smaka mat!

image31

Idag är det den stora dagen, idag fick jag provsmaka puré för första gången! Palsternacka - och potatispuré blev det. Det var ganska svårt men jag fick i mig lite i alla fall. Men godast var pärondrickan som jag fick till. :)
Mamma och pappa hade beställt en jätte fin tårta också till mig. Men den fick jag bara titta på.
Jag fick en jätte fin röd brandbil och alfons strumpor av mormor, morfar & morbror Jocke. Sen kom g-mormor och Gert med en jätte fin bamse dress!
Måste oxå tala om att igår var min farfar hos oss på besök, och då fick jag ett par adidas gympaskor! Hur coola som hellst!

Under eftermiddagen gick jag och mamma en promenad med mormor, fast jag sov såklart i vagen, det är så mysigt tycker jag!

  

Kan själv!

image30

Idag den 9 oktober satt jag för första gången i matstolen och tittade på när mamma och mormor fikade. Hur mysigt som hellst.
Jag är stora killen nu...

Mitt dop i Biskopsmåla 2007-08-25

       


Lördagen den 25 Augusti -07 döptes jag i Biskopsmåla till Eric Melwin Joacim,
Jag var så snäll hela tiden och tyckte det var jätte mysigt med allas uppmärksamhet.


Bild nr: 1
Familjen Jacobsson/Petersson
Bild nr: 2
Här är jag, min mamma och min underbara gudmor Ylva som bar mig vid mitt dop
Bild nr: 3
Pappa, Ylva, jag, Julia, mammas kusin och min mamma såklart :)
Bild nr: 4
Bekräftelse av dopet
Bild nr: 5
Här döps jag till:  Eric Melwin Joacim
Bild nr: 6
Min snygga kusin Elias
Bild nr: 7
Melwin, fotomodellen!

Nya bilder på mig!

Här kommer några bilder på mig som mammas kusin tog på mig på min 3 månaders dag.
Mamma och Pappa ska förstora några av korten, men de har ännu inte bestämmt sig för vilka de ska ta.

Visst är dom fina?


image12image13image15image16image17image18


Foton på Söta mig!

Idag har jag varit i Karlskrona och shoppat. Sen var jag hos Mormor & Morfar och testade min hoppgunga. SKITKUL!!!

image19

Här är två andra bilder. Det är jag och min snälla Pappa Thobbe, och sen är det jag på väg till Kristianstad för att besöka min Prinsessa Bella. Henne gillar jag, Ni ser så glad jag är för att jag ska ner till henne!

image3

image4

Min snuttis är det bästa jag vet. Den vill jag ha över ansiktet när jag ska sova. Den är super-bäst-i-världen!

Mr Melwin

image1

Tjena, det är jag som är godingen Melwin. Här kommer jag att lägga upp lite bilder ibland så släkt och vänner kan kolla in mig och se hur jag växer och frodas!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0