Dryg väntan....


Hej Allihopa!

Idag är det söndag. Vi har bara varit hemma och myst.. Varit ute en runda och spelat bandy, annars har jag mest gått i morgonrock;)
Igår sov jag hos Moster o Peter. Mamma och Pappa var i Ullared och handlade. Mest kläder och julklappar, men i morse när jag vaknade fick jag några leksaker. Och en morgonrock och ett paraply, det hade jag sagt att de skulle köpa till mig. Så i morgon hoppas jag att det regnar ute, så att jag kan använda det! ;)

Min efterlängtade bebis fick också många saker. Jag tycker det är drygt och vänta.. Mamma är jätte stor nu tycker jag, så snart borde ju bebis komma?

En trött Pappa och jag!





Kerstin har fått en säng. Den fick min mamma av tomten när hon gav bort sina nappar!



Bebisens nya saker..





12 veckor kvar..




Fredagsmys


Hej på er!

Idag är det fredag, vilket betyder fredagsmys! Jag är hemma från dagis idag, och började dagen med ett bad =) Sen gjorde jag själv frukost till mig, mamma fick inte hjälpa mig.. Bara med att bre smörgåsen och bära in det i rummet.. Eftersom man inte ska ligga ner och äta fick jag ju hämta mitt bord uppe i det andra rummet..







Igår morse åt jag tomte-gröt innan dagis..



Jag är världens sötaste!



Trevlig Helg!

Inatt ska jag sova hos Moster o Peter. Mamma och Pappa ska åka till Ullared och hjälpa tomten att handla julklappar ;-)



Kaskad!


Hej på er!

Förra helgen hade vi en riktig mys-lördag. Jag och mina kusiner åkte till Tingsryd, till Kaskad. Jag älskar att vara där. Det var ett tag sen nu, men där kommer vi att vara många gånger i vinter.. Jag och Elias var som två fiskar i vattnet, och lilla Jolin älskade också att bada! Sen när min lillasyster eller lillebror kommer så får Jolin visa hur man dyker, för det kunde hon göra! :-)























Morgonmys med Pappa!



Ibland vill man vara för sig själv en stund.. ;) Med musik...



Nybadad tiger!


Äntligen!


Hej Allihopa!

Äntligen är vår dator lagad igen, så att mamma kan uppdatera min blogg!
Snart kommer bilder på allt roligt jag gjort.. Men här kommer en bild på mig när jag är nyklippt!




Puss lilla bebis!





Goingen Jolin



Igårkväll var vi inne i K-na hos min kusin Elias och åt pizza. Min lilla kusin var också där. Mamma gosade med henne, och fick många fina kort....
Visst är hon söt?!


















RSS 2.0