Leklandet


Igår förmiddag åkte vi in till mitt favorit-ställe, Leklandet. Där träffade jag alla mina bvc-kompisar, alla utom Cornelia som tyvärr var sjuk.
Vi sprang alla mest åt olika håll, men roligt var det.
Jag tryckte i mig en korv och lite dricka, sen fullt ös igen. Nu har jag blivit så stor så nu springer jag helt själv där inne. En viktig sak vet jag i alla fall och det är att det röda ruschkanan är "lissalig", så den får man inte åka, bara det blå. :-)



















I morse gjorde jag och mamma "jätte-Tora" muffins, fina va?


Uppdatering

Hej Allihopa!

Nu var det längesen vi hördes av. Mamma jobbar nästan varje dag nu så jag och Pappa är hemma och myser. Vi har hunnit med mycket denna månaden, men mamma har varit slarvig med att fota. Förra helgen åkte vi till Kaskad och badade, det var mysigt. Jag är mer under vattnet än över.. :-) Men inga bilder tyvärr..
Igårkväll kom Morfar förbi, precis när jag skulle gå upp på rummet och sova, så jag fick vara uppe en liten stund extra :-)







Fullt ös, även inomhus...





Mitt lekrum!





Förra veckan hade jag mina kompisar hemma. Lisa, Liam, Robin och Nova..
Lilla Lisa hade en egen stol med sig, som jag ville prova..



Lisa





Trevlig helg Allihopa!

I morgon ska jag till Leklandet och träffa alla mina Bvc-kompisar! Det ser vi fram emot :-)



Bus med Bella och Klippning



Bella har varit hos sin mormor och morfar några dagar denna veckan. Då passade jag på att träffa henne lite.. Vi provade glasögon där, det tyckte vi va jätte kul... Mamma tycker jag blev en kopia av Pappa, fast det kan ju inte jag hjälpa... ;-)







I fredags var det dags för klippning igen. Snälla Britt-Marie kom och klippte både mig och Bella. Jag var jätte duktig, satt still hela tiden. Mamma glömde ta kort på mig när jag satt så fint, men hon tog när jag var klar istället...



Duktiga tjejen!


Gott Nytt 2010



Till er alla ett Gott Nytt 2010






Nyårsafton tillbringades på Flottiljvägen med 3-rätters och roliga lekar..


























RSS 2.0