Stugan och MorsDag


Helgen har vi tillbringat ute i stugan. Det är så mysigt att vara där ute. I lördags kväll följade jag med Pappa och Peter ner till havet och fiska. Vi fick upp en jätte stor fisk! Mamma och Josse fixade med grillningen, så när vi kom tillbaka grillade vi och spelade fotboll..

Idag är det alla mammors Dag. När vi vaknat åkte vi hem till Farmor. Hon hade gjort jordgubbstårta som vi smaskade på. Sen vidare ut till stugan igen, där Gamla mormor gjort portestek! Glass till efterrätt och tårta till kaffet, massa gott hela dagen!

Pappa och jag körde och köpte en stor bukett till mamma idag, hon blev jätte glad!











Bus!



Mamma skojar med mig, men här är jag Melwin 7år :-)


Fredag


Hej!

Idag har jag varit inne hela förmiddagen. Mamma och jag blev väckta av åskan i morse. Pappa har jobbat jätte mycket hela veckan, men i eftermiddag kommer han hem.
Mamma har försökt att roa mig så gott det går när det regnar ute, men några bra bilder blev det i alla fall.

Nu ska vi klä om, sen ska vi upp till moster på en fika!

Trevlig helg.








Sommarvärme och torsdagsmys!


Hej Allihopa!

Vilken underbar dag! I förmiddags åkte jag mamma och moster ner till dagis. Vi gick allesammans till stan för att sjunga och visa upp oss! Det är ju förskolans Dag idag. Vi sjöng och åt glass, sen gick vi tillbaka och fikade på Roten.

När vi kommit hem spenderade jag och mamma ett par timmar ute i solen. Jag frågade mamma om det är sommar nu, eftersom det är så varmt ute. Vi hade picknic och tog fram mina ute möbler.
Sen kom mammas Snälla kompis Johanna. Så då blev det fika igen!
Jag skurade min båt också, som har blivit så smutsig efter vintern, och jag "råkade" blöta ner mig så jag fick vara nakenfis!

Några bilder från idag.....




















Min förskola Skogsgläntan!


Sturkö!


Denna helgen har vi gjort jätte mycket. Vi har ju varit lediga två extra dagar. I torsdags åkte vi hem till Liam och Lisa och åt pizza, vi busade som alltid. I fredags eftermiddag kom min kusin Elias hem till oss, vi åt middag och lekte ett par timmar. På kvällen åkte vi ut till Sturkö till mormor och morfar, som var där med sin husvagn. Jag busade på lekparken och vi grillade och hade mysigt.. Det är så mysigt att vara ute och springa tycker jag!
I lördags var det dags för Pappa att spela fotbollsmatch. Det var jätte kallt ute men vi hejjade på dom. På kvällen åkte vi ut till Liam igen, blev bjudna på grillat, alltid lika gott! En låång kväll massor med bus.

Idag har vi bjudit mormor, morfar, Jocke och Carro på middag hemma hos oss.
Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, jag ska upp tidigt till dagis i morgon och träffa alla mina kompisar!
Hoppas Ni alla haft en super helg som vi har haft!

Hejdå Allihopa!
 
Bilder från härliga Sturkö!
























Bakdag!



Idag är det en röd dag vilket betyder att jag är ledig från dagis! Alltid när jag är ledig passar mamma och jag på att baka. Idag blev det muffins med hallon. Mamma tog ett par bilder med mobilen, visst blev dom fina?









Torpet



I helgen var det premiär för sommarstället Torpet! Det är så mysigt att vara där. Vi hoppas på en varm sommar så vi kan spendera många dagar och nätter där ute. Mitt 3års kalas blir där i år också, det ser jag fram emot!


1 Maj


















Valborg och Gympauppvisning

Valborg firades i Backaryd hos min kompis Liam med familj. Lilla Amanda var också där med sin familj, vi hade verkligen en toppen kväll. Vi grillade och åt jätte god mat, och vid åtta gick vi alla bort till byn och tittade på elden! Sen tillbaka igen för god efterrätt och ännu mera bus och lek!

Alla är redo!













Idag hade jag gympa-uppvisning. Temat var Astrid Lindgren och givetvis var jag utklädd till Karlsson på taket.. Fler bilder kommer men här kommer ett par!





I förmiddags hade vi besök av min kompis Liam igen. Han hade köpt en bil på loppisen som jag fick låna, han fick låna min motorcykel, så att jag kunde få låna den.. :)







I morgon är det dagis hela dagen..

Hoppas Ni alla haft en trevlig helg!


RSS 2.0