Snögubben!



Här kommer resultatet av min och Pappas snögubbe!





Jag har varit pepparkaksgubbe hela dagen!





Första advent


Hej Allihopa,

Idag är det första advent. Då blev det såklart tomtegröt och pepparkakor till frukost, iklädd pepparkakskläder.. Och det första ljuset tände vi också.. En jätte mysig morgon blev det!
Nu är jag och Pappa ute i snön, och gör en snögubbe.
- Jag vill ha en morotssnopp på vår snögubbe också, precis som grannens snögubbe har!



Lillebror/Lillasysters gaderob är nu också helt klar. Nu är det bara en evig väntan.....

I eftermiddag ska vi ner till stan, äta korv och träffa tomten!
















SNÖ!


Hej!

Åh, vilken lycka när jag vaknade! Det va helt vitt ute, det var SNÖ! Jag som har längtat så efter snön... Mamma har börjat att pynta lite här hemma, inför jul, men resten tar vi till helgen när pappa är hemma.
Jag och Mamma har varit ute en lång stund idag, och skottat framsidan. När vi kom in gjorde vi Saffransmuffins, de blev super goda! Om Pappa kommer hem tidigt idag ska jag köra snowracer när han kommer hem! :-)

I morse skulle mamma till doktorn, för att kolla så bebisen hade det bra. Då var jag en stund hos Moster och Peter, och vet ni vad vi gjorde då? Vi band fast Ozzy i deras snowracer, sen åkte jag efter honom i skogen, det va roligt!!




















Dop


Hej Allihopa,

Igår var vi i kyrkan, för Jolin skulle döpas. Det var jätte spännande, och min kusin skötte sig jätte bra. Hon log åt prästen när hon pratade med henne! Jag trodde hon skulle skrika när hon fick vatten på huvudet, men det gjorde hon inte.

Idag är det söndagsmys. Pappa och jag har fortfarande pyjamasar på oss, och mamma bakar=)

Hoppas Ni alla haft en trevlig helg!
Kram.





EN bild fastnade jag på, i farten ;-)





Pappamys!



I lördags körde jag och Pappa till Torhamn, till pappas kompis Anderas. På vägen hämtade vi upp min kusin, som också följde med. En toppen dag verkligen. Vi fick köra traktorer, klappa djuren och vara ute hela dagen! Jag längtar redan tills vi ska dit igen!

















Aj aj..


Hej Allihopa,

Igårkväll svullnade mina ögon igen, så mamma och pappa fick köra mig till sjukhuset sent på kvällen.. Jag var jätte rädd, men det gick bra och jag var jätte duktig!
Jag har sovit bra inatt och svullnaden har nu lagt sig.. Mamma och jag var nere på vårdcentralen i morse och fick droppar utskrivna. Så snart är jag bättre igen!
Eftersom jag var så duktig hos doktorn, åkte vi och köpte fika.

Skulle också säga att jag var på spa för första gången igår! Jag, Liam och Lisa simmade runt i det varma vattnet, vi hade det jätte mysigt!







Är man sjuk så får man glass till frukost!


Halloweenfest


Hej Hej!

Igår var det den årliga Halloweenfesten, fast i år var vi inte läskiga. Vi var olika artister. Jag valde vad jag skulle vara, först blev det Kapten Krok, sen ändrade jag mig till sjörövare! Jag var jätte häftig, med skägg och knivar och "pangare"!





 

OBS!

Jag vill varna känsliga tittare!

Min Pappa var Charlotte Perelli!





Moster Josse och Peter som Bröderna Rongedal



Mormor, morfar, Nettan och Anders som ABBA







Caroline af Ugglas



Anna Bergendahl och Magnus Uggla



Lilla Lukas var en drake!



Nanne Grönvall, Ozzy, och Lady GaGa



Lekar...





Resten av korten kan inte läggas upp här! ;-)

Hoppas Ni också haft en Trevlig helg.



Leklandet!


Hej Allihopa!

Igår var Pappa ledig ifrån jobbet, så vi hade en heldag tillsammans. Jag fick välja vart vi skulle, och då blev det såklart Leklandet.. Jag älskar att vara där!




















Premiär!


Igår hade vi en mysdag hemma. Moster kom en runda till oss. Vi tjuvstartade julen lite, och bakade pepparkakor! Det kommer vi göra många gånger innan jul.. Det är så roligt tycker jag. Och dom blev jätte goda!








RSS 2.0